Business Hi-Tech

Spotify rămâne regele aplicaţiilor de streaming şi îşi extinde avansul faţă de Apple Music, ajungând la 60 de milioane de abonaţi

Spotify rămâne regele aplicaţiilor de streaming şi...

Autor: Dragoş Dinu

01.08.2017, 15:07 225

Spotify, una dintre cele mai populare companii de streaming audio, a ajuns la 60 de milioane de abonaţi, adăugând în ultimele cinci luni 10 milioane de noi utilizatori, a declarant pentru Reuters purtătoarea de cuvând a serviciului de streaming.

Serviciul de muzică, podcast şi streaming video, lansat pe 7 octombrie 2008 în Stockholm, este disponibil în 60 de ţări, şi depăşeşte în continuare Apple Music, principalul său competitor, care are 27 milioane de abonaţi.

În luna martie a acestui an, compania Spotify, a raportat un număr de 50 de milioane de utilizatori care plătesc un abonament, extinzându-şi avansul peste principalul său competitor, Apple Music.

Săptămâna trecută, conform unui raport Reuters, Spotify a fost pe cale să încheie un acord de colaborare cu Warner Music Inc, ultimul mare pas în afacerile industriei muzicale de care avea nevoie, înainte de a se lista la bursă, au declarat surse apropiate companiei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO