Business Hi-Tech

UPC ofera televiziune digitala gratuita pentru jumatate din perioada contractata

UPC ofera televiziune digitala gratuita pentru jumatate din perioada contractata
01.06.2010, 14:22 36

UPC, numarul doi pe piata locala de servicii TV, a lansat o nouaoferta adresata atat clientilor de televiziune analogica interesatide trecerea la un abonament digital, cat si clientilor deteleviziune digitala. Astfel, in intervalul 28 mai - 31 iulie 2010abonatii vor primi o serie de facilitati la plata pachetuluiachizitionat pentru o perioada de 6 pana la 12 luni, dar si unserviciu gratuit la alegere, au anuntat reprezentantiicompaniei.

Orice client UPC care detine oricare dintre pachetele de tipstandard, 2Play sau 3 Play de televiziune analogica si alegetrecerea la televiziune digitala, va primi, la alegere, internetgratuit sau telefonie gratuita timp de un an, pentru orice contractsemnat pe 24 de luni.

Clientii actuali de televiziune digitala vor putea alegeoptiunea HD, oferita gratuit timp de un an, in baza contractelorpentru acest serviciu, semnate pe doi ani, in perioada promotiei.In cazul contractelor cu durata de un an, optiunea HD va figratuita timp de 6 luni. In a doua jumatate a contractului, dupaincheierea perioadei de gratuitate, abonatii vor plati pentruaceasta optiune 15 RON pe luna in plus fata de pachetulinitial.

Pentru clientii noi de servicii analog, oferta de internet sautelefonie gratuita va fi valabila timp de trei luni, pentrucontractele semnate in aceeasi perioada de promotie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO