Business Hi-Tech

Vodafone a lansat două noi smartphone-uri sub brandul propriu

Vodafone a lansat două noi smartphone-uri sub brandul...

Autor: Ioana Nita

14.05.2015, 00:00 617

Vodafone România, numărul doi pe piaţa locală de telefonie mobilă, a lansat două modele noi de smartphone-uri - Vodafone Smart Prime 6 şi Vodafone Smart First 6, lărgindu-şi astfel portofoliul de produse sub brandul propriu la 10 echipamente – 8 telefoane şi 2 tablete.

Lansarea noilor smartphone-uri marca Vodafone vine în condiţiile în care în prezent peste 50% din vânzările operatorilor de terminale sunt telefoane inteligente.

“Putem vedea că sunt din ce în ce mai mulţi utilizatori de smartphone de la un an la altul, iar adopţia serviciilor 4G este partea din business-ul nostru care are cea mai rapidă creştere”, a spus Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

Modelul premium - Smart Prime 6 - este compatibil cu tehnologia 4G şi vine echipat cu un ecran cu cristale lichide, cu rezoluţie de 720p, procesor Qualcomm Snapdragon 1.3 Gigahertz, memorie RAM de 1 GB, memorie internă de 8GB şi o cameră foto de 8 MP. Smart Prime 6 rulează sistemul de operare Android 5.0 Lolipop, iar modelul Smart First 6 funcţionează cu varianta KitKat a sistemului Android.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO