Business Hi-Tech

Vodafone vine cu o ofertă pentru tinerii între 14 şi 20 ani

Mediafax Foto

Mediafax Foto

Autor: Ioana Nita

13.05.2015, 00:00 2231

Vodafone România, al doilea operator de telefonie mobilă de pe plan local, a lansat un program nou, numit YOU, adresat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14 şi 20 de ani care au o cartelă preplătită. Programul YOU include o extraopţiune de 6 euro pentru cartelele preplătite, dar şi o aplicaţie mobilă dedicată, disponibilă în magazinele de aplicaţii ale Google şi Apple.

Extraopţiunea YOU cuprinde 2.000 MB/minute/SMS-uri care pot fi folosite pentru trafic de date, apeluri naţionale şi internaţional fix sau SMS-uri naţionale. De asemenea, extraopţiunea include şi convorbiri şi SMS-uri nelimitate în reţeaua Vodafone şi acces gratuit, timp de un an de zile, la serviciul de muzică Zonga.

Aplicaţia YOU by Vodafone le oferă tinerilor posibilitatea de a-şi găsi prieteni noi în funcţie de pasiunile lor comune, precum şi de a crea diferite grupuri şi evenimente.

În urma acţiunilor desfăşurate în aplicaţie, toţi utilizatorii vor acumula puncte, care se pot transforma în unităţi - până la 1.000 MB, minute sau SMS-uri naţionale pe lună. C

ei care acumulează cele mai multe puncte pot câştiga premii zilnice, cum ar fi căşti, gadget-uri şi accesorii pentru smartphone.

Utilizatorii pot câştiga şi excursii de 3 zile, la Costineşti, în „Casa YOU“, pentru un grup de 6 prieteni, în perioada 1 iulie – 30 august.  Pentru a se înscrie în programul YOU, utilizatorii trebuie să încarce orice cartelă Vodafone cu 6 euro credit şi să trimită codul numeric personal, prin SMS, la 2700.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO