Business Hi-Tech

Vodafone a mai adus 4,4 milioane de lei cash la capitalul firmei de plăţi de pe mobil

Vodafone a mai adus 4,4 milioane de lei cash la capitalul...

Autor: Adrian Seceleanu

27.03.2015, 00:05 269
Vodafone, numărul doi pe piaţa locală de telefonie mobilă, a mărit la începutul lunii ianuarie cu 4,4 mil. lei (1 mil. euro) capitalul social al Vodafone România M-Payments SRL, companie înfiinţată special de operator pentru a gestiona serviciul de plăţi de pe telefonul mobil M-Pesa, potrivit unui document publicat de operator în Monitorul Oficial. „Se aprobă majorarea capitalului social al societăţii cu suma de 4.400.000 lei, sumă pentru care societatea va emite un număr de 440.000 noi părţi sociale pe numele asociatului Vodafone Romania cu valoarea nominală de 10 lei / parte socială. Plata aportului la majorarea capitalului social, adică suma de 4.400.000 lei, se va face de către asociatul Vodafone Romania în numerar. Capitalul social al societăţii, după majorare, va fi de 24.638.640 lei”, conform documentului din Monitorul Oficial.
 
În aceeaşi lună, capitalul social al companiei Vodafone România M-Payments a fost majorat şi prin aport în natură a diferite echipamente, aplicaţii software şi servicii, cu o valoare totală de 5,86 mil. lei, conform unui alt document publicat în Monitorul Oficial.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO