ZF 24

Vodafone anunţă o nouă certificare pentru reţeaua mobilă, de la germanii de la umlaut

Vodafone anunţă o nouă certificare pentru reţeaua...
17.04.2024, 00:00 73

Reţeaua mobilă Vodafone România a fost certificată, pentru al treilea an consecutiv, „Best in test“, de către organizaţia independentă de evaluare comparativă umlaut din Germania, conform unui anunţ al operatorului.

„Vodafone România a obţinut cel mai mare punctaj total, respectiv 915 puncte, ceea ce o plasează în continuare pe primul loc în topul reţelelor mobile din ţară. Compania a înregistrat cel mai mare punctaj şi pentru serviciile mobile de voce şi de date, precum şi pentru fiabilitatea reţelei“, potrivit sursei menţionate.

„În această eră a vitezei, clienţii noştri au nevoie să le fim alături cu o reţea fiabilă, care să susţină acest ritm, pentru că fiecare dintre ei merită ce e mai bun. Pentru noi, reţeaua Vodafone a anului 2024 înseamnă tehnologie de ultimă oră, expertiză şi eforturi constante de a fi înaintea oricăror aşteptări, iar pentru clienţii noştri înseamnă reţeaua pe care se pot baza pentru acces rapid la cei dragi sau încheierea cu succes a unei noi colaborări în afaceri. Această certificare de la umlaut, prin testele pe care le presupune, măsoară parametrii care să ne confirme că avem cea mai bună reţea mobilă din ţară, pentru al treilea an consecutiv“, a declarat Nicolae Vîlceanu, network director, Vodafone România.

Campania de măsurare comparativă în urma căreia reţeaua Vodafone România a fost desemnată din nou „Best in Test“ s-a desfăşurat în perioada 23 februarie - 23 martie 2024, iar măsurătorile realizate cu echipamente profesionale au acoperit o distanţă rutieră de 8.700 km şi localităţi care cumulează 24% din populaţia României. Traseul de măsurare a inclus localităţile: Bucureşti, Craiova, Constanţa, Galaţi, Focşani, Bacău, Iaşi, Suceava, Baia Mare, Satu Mare, Cluj-Napoca, Târgu Mureş, Timişoara şi Arad, precum şi pe drumurile rutiere de legătură.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO