Business Hi-Tech

Vodafone caută director de vânzări pentru operaţiunile M2M

Vodafone caută director de vânzări pentru...

Autor: Ioana Nita

02.05.2014, 00:00 372
Vodafone România, al doilea jucător de telefonie mobilă de pe piaţa locală, caută director de vânzări pentru administrarea operaţiunilor M2M (Machine to Machine), potrivit unui anunţ  publicat de companie săptămâna aceasta pe site-ul de recrutare bestjobs.ro. Viitorul manager din cadrul Vodafone va fi responsabil cu vânzarea soluţiilor M2M atât în sectorul privat, cât şi public şi va trebui să dezvolte şi să adapteze soluţiile M2M de business pentru piaţa locală. Cerinţele necesare pentru a putea aplica la acest post sunt experienţa în vânzările B2B din domeniul IT şi telecom, cunoaşterea pieţei M2M din România şi principalii jucători din acest sector şi cunoştinţe avansate de limba engleză.
 
Soluţiile de tip M2M oferite permit utilizarea dispozitivelor inteligente pentru transmiterea de informaţii la intervale de timp prestabilite, fără intervenţie umană şi folosind o reţea de comunicaţii. Acestea se folosesc spre exemplu pentru monitorizarea şi managementul flotelor auto, sunt montate pe contoare inteligente (pentru sectorul de utilităţi), sisteme medicale care permit monitorizarea stării de sănătate a pacienţilor de la distanţă, sisteme de securitate şi de acces la distanţă pentru protecţia spaţiilor comerciale şi securitatea locuinţelor, precum şi sisteme de telemetrie (contoare cu taxare în parcări, controlul lifturilor etc.). 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO