Business Hi-Tech

Vodafone măreşte viteza la net mobil până la 43,2 Mbps

Vodafone măreşte viteza la net mobil până la 43,2 Mbps

Foto Silviu Matei

Autor: Adrian Stefan Seceleanu

10.07.2012, 00:00 669

Vodafone, numărul doi pe piaţa locală de telefonie mobilă, a mărit vitezele maxime de încărcare şi descărcare a datelor, a extins acoperirea serviciilor de net mobil şi a lansat noi oferte pentru clienţii noi şi existenţi. Compania a lansat în premieră servicii de net mobil cu viteze de descărcare a datelor de până la 43,2 Mbps, care sunt disponibile momentan în Bucureşti, Mamaia şi Constanţa.

"Abonamentele Internet Nelimitat Extra şi Profesional oferă utilizatorilor o viteză de download de până la 43,2 Mbps şi o viteză de upload de până la 5,76 Mbps, disponibilă, în prima fază, în Bucureşti, Constanţa şi Mamaia."

Prima companie de pe piaţa locală care a lansat net mobil la viteze de până la 43,2 Mbps este Orange. Pe de altă parte, Vodafone a anunţat că acoperirea reţelei în tehnologie HSPA+, ce asigură viteze de descărcare a datelor de până la 21,6 Mbps s-a extins la 30 de oraşe, incluzând, în prezent, Arad, Bacău, Baia Mare, Braşov, Brăila, Bucureşti, Buzău, Cernavodă, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Feteşti, Fundulea, Galaţi, Giurgiu, Iaşi, Isaccea, Mangalia, Oradea, Ovidiu, Piteşti, Ploieşti, Predeal, Satu Mare, Săcele, Sibiu, Slobozia, Târgu-Mureş, Techirghiol şi Timişoara.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO