Business Internaţional

Arnold Palmer, un fost mare jucător american de golf, a murit la 87 de ani

Arnold Palmer, un fost mare jucător american de golf, a...

Autor: Mediafax

26.09.2016, 09:49 49

Palmer a decedat la Spitalul Presbyterian UPMC din Pittsburgh, Pennsylvania, unde i se făceau investigaţii la inimă, relatează Pittsburgh Post-Gazette, sursă citată de BBC.

Arnold Palmer a fost omagiat atât de oameni din sport, cât şi din alte domenii. "Îmi aduc aminte de momentele speciale pe care le-am petrecut cu domnul Palmer la Bay Hill. Un adevărat pionier al sportului nostru, de care ne vom aminti mereu", a spus jucătorul nord-irlandez de golf, Rory McIlroy.

În timp ce preşedintele Statelor Unite ale Americii a postat pe Twitter o fotografie cu Arnold Palmer, în timp ce acesta se afla la Casa Albă, precum şi mesajul: "Cinste regelui, care a fost pe cât de extraordinar pe terenul de golf, pe atât de generos cu ceilalţi. Mulţumesc pentru amintiri, Arnold".

Federaţia de golf din Statele Unite ale Americii a confirmat de asemenea moartea fostului jucător, într-un mesaj postat pe Twitter, în care l-a numit "cel mai mare ambasador de golf".

De-a lungul unei cariere lungi, Palmer a câştigat în jur de 90 de turnee internaţionale, dintre care şapte majore.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO