Business Internaţional

Atentat în oraşul israelian Tel Aviv; cel puţin şase persoane au fost rănite

Atentat în oraşul israelian Tel Aviv; cel puţin şase...

Autor: Mihai Draghici

09.02.2017, 18:52 82

Un palestinian a deschis focul cu o armă automată după care a început să atace cu un cuţit, în zona HaBaron Hirsch / Petah Tikva, în centrul oraşului Tel Aviv.

Autorul atacului, un adolescent de 18 ani din oraşul palestinian Nablus, a fost imobilizat de trecători şi plasat în arest preventiv.

"Am auzit numeroase focuri de armă, oamenii fugeau în toate direcţiile. Unii l-au imobilizat pe terorist", a declarat un martor.

Atacul comis de un adolescent palestinian la periferia oraşului Tel Aviv este un "act terorist" şi s-a soldat cu rănirea a şase persoane, anunţă Poliţia israeliană.

"Este vorba de un atac terorist", a declarat Micky Rosenfeld, purtătorul de cuvânt al poliţiei israeliene.

Potrivit postului tv Channel 10, un adolescent palestinian de 18 ani, din oraşul Nablus (Cisiordania), a deschis focul la întâmplare, după care a atacat cu un cuţit, într-o piaţă alimentară din localitatea Petah Tikva, situată la periferia oraşului Tel Aviv.

"Cel puţin şase persoane au fost rănite", a declarat un alt purtător de cuvânt al Poliţiei israeliene, Ami Ben David.

Autorul atacului a încercat să fugă, dar a fost urmărit şi imobilizat de trecători, care l-au lovit în cap cu o maşină de cusut. Islamistul palestinian a fost transportat la spital şi este arestat preventiv.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO