Business Internaţional

Barack Obama a fost păzit de 60 de agenţi de securitate la filmarea episodului „Running Wild” cu Bear Grylls

03.12.2015, 10:00 2061

Preşedintele SUA, Barack Obama, a mâcat un somon care a fost pe jumătate mestecat de urs, iar apoi abandonat. Scena a făcut partea din filmarea unui episod a emisiunii lui Bear Grylls „Running Wild”, o emisiunea despre tehnici de supravieţuire.

Bear Grylls a povestit despre cum preşedintele Obama a încălcat regulile de securitatea impuse de serviciile secrete ca să răspundă tuturor provocărilor la care a fost supus în drumeţia lui prin regiunile sălbatice din Alaska. În tot acest timp cât a durat filmarea unui episode special din „Running Wild”, echipa de securitate a preşedintelui a stat ca pe ace.   

„A fost un show diferit datorită celor 60 de agenţi ai serviciilor secrete şi a elicopterelor care survolau deasupra noastră, dar Barak Obama este un om cu picioarele pe pâmânt care nu ar fi putut fi  mai cumsecade.” a declarat Bear Grylls în emisiunea radio americană Absolute Radio Christian O’Connell Breakfast Show.

Deşi preşedintele nu avea voie să mănânce sau să bea nimic fără aprobarea bucătarului, în ziua aceea a făcut o excepţie pentru că a vrut să se implice: „Bear e un bucatar mediocru, dar a fost incurajator ca am mancat ceva cunoscut. Dar putea sa omita partea cu somonul mancat de urs", a spus presedintele SUA care era totuşi bucuros că ceea ce  mâncat nu avea picioare.

Barack Obama a fost primul preşedinte american care a primit sfaturi despre supravieţuire de la celebrul prezentator TV britanic, care le-a făcut, recent, pe actriţele Kate Hudson, Kate Winslet şi Michelle Rodriguez să îşi atingă limitele fizice, în cel de-al doilea sezon al emisiunii sale.  Acum Obama se află în ultimul an din mandatul său, urmând să aibă loc alegeri prezidenţiale în 2016.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO