Business Internaţional

Bombardamente în mai multe zone din centrul Ucrainei în cursul nopţii

Bombardamente în mai multe zone din centrul Ucrainei în...

Autor: Petru Mazilu

18.12.2022, 11:19 52

Bombardamentele au continuat peste noapte în regiunea centrală ucraineană Dnipropetrovsk, a anunţat duminică guvernatorul regional, potrivit Sky News.

Valentyn Reznichenko a declarat că imobile din jurul localităţilor Nikopol, Marganets şi Chervonogrigoriv au fost lovite de cinci ori duminică dimineaţa.

„De cinci ori în timpul nopţii, ruşii au bombardat regiunea Nikopol cu artilerie grea. Au lovit trei comunităţi - regiunea Nikopol, regiunea Marganets şi regiunea Chervonogrigoriv”, a explicat guvernatorul ucrainean.

În timpul atacurilor, un bărbat în vârstă de 59 de ani a fost rănit la Nikopol. Bombele au lovit numeroase obiective civile.

„Un bărbat în vârstă de 59 de ani a fost rănit în Nikopol. medicii au oferit ajutor - a fost lăsat să fie tratat la domiciliu. În oraş au fost stricate mai multe case particulare, clădiri agricole şi o sală de sport. În comunităţile Marganetska şi Chervonogrihorivska, oamenii sunt nevătămaţi. În restul cartierelor, au existat mai multe alarme pe parcursul nopţii, dar nu au avut loc atacuri. Şi pentru moment este linişte", a precizat Reznichenko.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO