Business Internaţional

Camelia Potec, aleasă în Comitetul Executiv al Federaţiei Europene de Nataţie

Camelia Potec, aleasă în Comitetul Executiv al...

Autor: Rafael Hekman

27.01.2024, 21:16 27

La finalul acestei săptămâni, la Atena a avut loc Congresul de Alegeri al Federaţiei Europene de Nataţie. În capitala Greciei sunt prezenţi, din partea Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern, preşedintele Camelia Potec şi antrenorul federal Silviu Anastase.

Cu această ocazie, Camelia Potec a fost aleasă sâmbătă membru în Comitetul Executiv al Federaţiei Europene de Nataţie, mandat care se va desfăşura între 2024 şi 2028.

Totodată, în capitala Greciei, preşedintele European Aquatics, Antonio Silva a fost reales în funcţie pentru un nou mandat.

Alegerea Cameliei Potec se datorează şi faptului că în ultimii doi ani, Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern a organizat în ţara noastră trei competiţii importante: Campionatul European de înot pentru juniori, Campionatul European de Sărituri în Apă pentru juniori (2022) şi Campionatul European de Înot în bazin scurt pentru seniori (2023).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO