Business Internaţional

Cel puţin nouă răniţi într-un atac armat comis într-un campus universitar din SUA. Un suspect împuşcat şi doi arestaţi în urma atacului

Cel puţin nouă răniţi într-un atac armat comis...

Autor: Mihai Draghici

28.11.2016, 17:57 940

Cel puţin nouă persoane au fost spitalizate în urma unui atac armat comis luni în campusul unei universităţi din Statele Unite, afirmă surse citate de presa americană.

Cel puţin unul dintre răniţi este în stare critică, potrivit postului Fox News.

Incidentul armat a avut loc luni în campusul Universităţii de Stat din Ohio. Conform Departamentului pompierilor din Columbus, cel puţin şapte persoane au fost rănite.

Conducerea Universităţii de Stat din Ohio a lansat o alertă de atac armat, precizând că un individ care are o armă automată este în campus, în zona Watts Hall, unde se află Facultatea de Inginerie.

Cel puţin un suspect a fost împuşcat de poliţie, iar doi au fost arestaţi în urma atacului armat comis luni în campusul Universităţii de Stat din Ohio, relatează CBS News.

Incidentele de la Universitatea de Stat din Ohio au început prin semnalarea unei scurgeri de clor la un laborator al Facultăţii de Inginerie. În timp ce pompierii verificau zona, un individ a început să atace cu un cuţit, rănind mai multe persoane.

Ulterior, un alt individ a intrat cu un vehicul de teren în una din clădirile campusului universitar.

Atacul cu armă automată este ultimul din seria de evenimente înregistrate în campusul Universităţii de Stat din Ohio.

Conform celui mai recent bilanţ, cel puţin nouă persoane au fost spitalizate în urma atacurilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO