Business Internaţional

Cele mai bogate familii din Game of Thrones

Autor: Ştefan Stan

20.12.2014, 13:00 1627

Dacă averea personajelor din Game of Thrones ar fi măsurată într-o monedă de circulaţie internaţională, cel mai bogat personaj ar fi Tywin Lannister, cu 10 miliarde de dolari, urmat de Casa Tyrell, cu o avere de 4,9 miliarde de dolari, scrie financeonline.com.

Casa Lannister a devenit cea mai bogată familie din Game of Thrones, prin ingenuozitatea liderului Tywin. De asemenea, familia deţine mine de aur în universul întruchipat de George RR Martin.

Pe locul doi se află Casa Tyrell, care deţine cea mai mare parte din recoltele din Westeros şi au o avere de aproape 5 miliarde de dolari.

Pe locul trei în top se află personajul Daenerys Targaryen, unul dintre cele mai îndrăgite personaje din serial. Daenerys are o avere estimată de 381 de milioane de dolari.

Topul este completat pe locul 4 de Petyr Baelish, care deţine aproximativ 58 de milioane de dolari. Averea sa este impresionantă pentru că el nu provine din nicio Casă nobilă din universul Game of Thrones.

Pe locul cinci se poziţionează Casa Martell, cu o avere de 42 de milioane de dolari. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO