Business Internaţional

Din ciclul "Şi bogaţii plâng": Sfatul suprem al miliardarului Warren Buffett - "iubirea necondiţionată"

Din ciclul “Şi bogaţii plang”: Sfatul suprem al miliardarului Warren Buffett - "iubirea necondiţionată"
08.07.2010, 15:05 31

Aţi putea fi surprinşi însă miliardarul american Warren Buffettsusţine într-un interviu că cel mai bun sfat pe care l-a primit înviaţa sa a fost să ofere "iubire necondiţionată".

Al treilea bogat al planetei mărturiseşte într-un interviupentru Yahoo News şi Huffington Post că tatăl său l-a învăţatdespre această putere supremă:

"Nu există putere pe pământ mai mare decât iubireanecondiţionată.Dacă oferi asta copilului tău, ai reuşit înproporţie de 90%", mărturiseşte "Oracolul din Omaha".

Warren Buffett este unul dintre cei mai înzestraţi investitoriai timpurilor noastre, plasându-se în ultimii ani pe podiumul celormai bogaţi oameni din lume. Omul de afaceri este un filantropcelebru, în prezent el lucrând alături de fundaţia lui Bill Gatesla un proiect prin care încearcă să-i convingă pe bogaţii americiisă-şi doneze jumătate din avere în scop caritabil. "Oprah Winfreysă se aştepte la un telefon de la mine", glumeşte Buffett.

Totodată, miliardarul spune că în timpul liber îi place foartemult să navigheze pe internet, unul din site-urile sale preferatefiind You Tube.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO