Business Internaţional

Donald Trump, desemnat în mod oficial candidatul republican la algerile prezidenţiale din SUA

Donald Trump, desemnat în mod oficial candidatul...

Autor: Mediafax

20.07.2016, 08:09 2323

În cadrul Convenţiei Naţionale de la Cleveland, Partidul Republican l-a desemnat pe Donald Trump după ce acesta a câştigat majoritatea delegaţilor partidului în urma alegerilor primare, obţinând sprijinul a 1.725 de delegaţi, cu mult peste numărul minim de 1.237.

Omul de afaceri în vârstă de 70 de ani a obţinut victoria după o campanie de treisprezece luni, învingând 16 rivali din cadrul partidului, timp în care a stârnit numeroase controverse.

"Este o mare onoare să fiu candidatul republican pentru funcţia de Preşedinte al Statelor Unite. Voi munci din greu şi nu vă voi dezamagi niciodată. America prima!," a postat Trump pe reţelele sociale.

Hillary Clinton, candidatul prezumtiv al Partidului Democrat, cu care Trump este de aşteptat să se confrunte în cadrul alegerilor prezidenţiale din 8 noiembire, a fost ţinta predilectă a atacurilor verbale în timpul Convenţiei.

Clinton ar urma să fie desemnată oficial drept candidata Partidului Democrat la la Convenţia Naţională Democrată, care va avea loc săptămâna viitoare la Philadelphia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO