Business Internaţional

Donald Trump: Michael Flynn a procedat corect comunicând cu Rusia; problema a fost că a ascuns

Donald Trump: Michael Flynn a procedat corect comunicând...

Autor: Mihai Draghici

16.02.2017, 21:36 86

"Nu cred că (Michael Flynn- n.red.) a făcut ceva greşit. A făcut ceva corect discutând cu oficiali ruşi", a declarat Donald Trump joi seară, într-o conferinţă de presă.

"Problema a fost că nu i-a explicat în mod adecvat situaţia vicepreşedintelui (Mike Pence -n.red.), i-a spus că nu îşi aminteşte", a precizat Donald Trump, citat de site-ul agenţiei Reuters.

Donald Trump i-a cerut consilierului pentru Siguranţă Naţională, Michael Flynn, să demisioneze, din cauza unei probleme de încredere, nu a uneia de tip juridic, a explicat zilele trecute Sean Spicer, purtătorul de cuvânt al Casei Albe. Michael Flynn l-a indus în eroare pe vicepreşedintele Mike Pence, uitând "detalii esenţiale" despre conversaţia pe care a avut-o cu ambasadorul Rusiei în Statele Unite, a precizat Spicer. "S-a creat o situaţie critică, nesustenabilă", a subliniat purtătorul de cuvânt al Casei Albe.

Michael Flynn a demisionat luni seară din funcţia de consilier prezidenţial pentru Siguranţa Naţională.

În altă ordine de idei, Donald Trump a anunţat joi seară desemnarea lui R. Alexander Acosta, fost membru al Consiliului Naţional pentru Relaţii în domeniul Muncii, pentru funcţia de secretar al Muncii.

Acosta este decanul Colegiului de Drept al Universităţii Internaţionale din Florida şi este primul hispanic din echipa lui Donald Trump.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO