Business Internaţional

Liderul CDU din Bavaria o avertizează pe Merkel, în urma rezultatului "dezastruos" al alegerilor

Liderul CDU din Bavaria o avertizează pe Merkel, în...

Autor: Mediafax

06.09.2016, 18:54 153

Declaraţia lui Horst Seehofer arată existenţa unor dezacorduri majore în cadrul Uniunii-Creştin Democrate, din care face parte şi cancelarul german Angela Merkel.

Seehofer a declarat că Angela Merkel a eşuat să dea un răspuns îngrijorărilor votanţilor în privinţa crizei imigranţilor.

"Situaţia este extrem de ameninţătoare pentru conservatori", a declarat Seehofer, adăugând că votanţii sunt nemulţumiţi de "politica de la Berlin".

Partidul cancelarului german Angela Merkel, Uniunea Creştin-Democrată (CDU), s-a clasat pe locul al treilea în urma alegerilor regionale din landul Mecklenburg - Pomerania Inferioară, locul al doilea find ocupat de formaţiunea antiimigraţie Alternativa pentru Germania (AfD).drept consecinţă a politicilor lui Merkel privind migraţia.

Criticii deciziei lui Merkel privind politica migraţiei, care a condus la intrarea pe teritoriul Germaniei a 1,1 milioane de imigranţi în 2015, spun că aceasta este de vină pentru crearea unei ameninţări la adresa securităţii ţării.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO