Business Internaţional

McDonald`s vrea să angajeze 11.000 de oameni în SUA până la sfârşitul lunii mai pentru a face faţă sezonului de vară

McDonald`s vrea să angajeze 11.000 de oameni în SUA...

Autor: Alex Ciutacu

20.05.2018, 22:00 77

McDonald`s plănuieşte să angajeze 11.000 de persoane în Michigan, SUA, pentru a face faţă sezonului aglomerat de vară, potrivit Crain Detroit Business.

Mai mulţi operatori de restaurante şi francizaţi din Detroit patricipă la târguri de cariere pentru a găsi forţă de muncă printre tineri, a transmis Jason Lee, director executiv al programului de angajări pentru publicaţia americană.

„Participăm la astfel de evenimente pentru a crea noi oportunităţi pentru tinerii din Detroit”, transmite Phil Saken, purtător de cuvânt al companiei.

Compania a spus că cei 11.000 de oameni vor lucra în cele aproape 550 de restaurante din statul Michigan.

McDonald`s a desfăşurat mai multe campanii digitale de angajare şi a alocat 150 de milioane de dolari pentru următorii cinci ani către iniţiativa pentru acces la educaţie pe care o demarează – Archways to Opportunity.

Programul a acoperit burse şi diferite costuri educaţionale pentru mai mulţi tineri în valoare totală de 21 de milioane de dolari din 2015 până în prezent.

Compania nu a transmis care vor fi salariile, susţinând că diferă în funcţie de restaurant.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO