Business Internaţional

O bancă a executat silit din greşeală casa unui bun-platnic

O bancă a executat silit din greşeală casa unui...

Autor: Cătălina Butan

24.07.2013, 18:44 4458

Cum aţi reacţiona dacă casă voastră v-ar fi luată de către bancă fără niciun motiv? I s-a întâmplat unei femei din Ohio care după ce s-a întors dintr-o vacanţă de două săptămâni a realizat că banca i-a luat casa şi toate lucrurile personale, scrie Business Insider citând postul de televiziune 10TV.

Aparent, o subsidiară a First National Bank din Wellston a încurcat casa lui Katie Barnett cu cea a vecinului de peste drum. Femeia a fost nevoită astfel să intre în casă pe geam, deoarece executorii îi schimbaseră ialele.

Cea mai proastă parte a poveştii este că poliţia locală nu a ajutat-o pe Barnett iar preşedintele băncii a spus că nu-i va plăti pagubele pe care Barnett le-a estimat la 18.000 de dolari.

“A fost foarte ferm când mi-a spus: << Nu vom plăti să te întorci aici, aşa stau lucrurile>>.  Nu le-am spus să vină la mine în casă şi să-mi facă o ofertă. Mi-au luat lucrurile şi le vreau înapoi”, a spus Barnett.

“Ar fi ok dacă ar renunţa la atitudinea ofensivă şi ar spune <<Ne pare rău, îţi vom înapoia lucrurile>>”, a mai spus ea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO