Business Internaţional

Povestea omului care a trăit visul american, iar acum are o avere de 6 miliarde de dolari

Povestea omului care a trăit visul american, iar acum...

Autor: BUSINESS Magazin

05.09.2015, 16:00 6380

În albumul de sfărşit de an de la liceu, în dreptul poze sale, el a scris "milionar". Şi-a atins scopul, chiar l-a depăşit, Forbes evalunându-i averea la 6 miliarde de dolari, scrie Business Insider.

Înainte de a fi cunoscut peste tot în lume cu numele de Ralph Lauren, acesta se numea Ralph Lipschitz şi era fiul unu imigrant evreu care trăia în Bronx. A evadat din realitate şi din sărăcia care-l înconjura mergând la cinema, trâind poveştile ce se derulau în faţa ochilor lui. "S-a imaginat în film, alături de vedete precum Gary Cooper şi Gary Grant. Abilitatea asta de a trece în tărâmul fanteziei a fructificat-o şi în domeniul modei", a spus Michael Gross, autorul cărţii "Genuine Authentic: The Real Life of Ralph Lauren".

Când era adolescent a decis să se îndepărteze şi mai mult de trecutul său, alegând să-şi schimbe numele de familie, astfel a apărut Ralph Lauren. După perioada petrecută în armată s-a mutat înapoi în New York şi s-a angajat ca asistent la Brooks Brothers.

Citiţi articolul integral pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO