Business Internaţional

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski: peste 40 de rachete au lovit oraşul Harkov de la începutul anului

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski: peste 40 de...

Autor: Petru Mazilu

11.03.2023, 22:14 47

Peste 40 de rachete au lovit oraşul ucrainean Harkov de la începutul anului 2023, potrivit preşedintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski.

Peste 40 de rachete au lovit oraşul Harkov de la începutul anului, a declarat sâmbătă preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski.

„Numai de la începutul acestui an, în mai puţin de două luni şi jumătate, peste 40 de rachete inamice au lovit deja Harkovul", a declarat Zelenski.

Oleh Synehubov, şeful administraţiei militare din regiunea Harkov, a anunţat sâmbătă că inginerii lucrează pentru a restabili alimentarea cu energie electrică a mii de clienţi din regiune în urma atacului masiv de joi.

Zelenski a vorbit şi despre bombardarea altor zone din Ucraina. El a spus că trei persoane care au fost ucise în bombardamentele ruseşti din oraşul Herson „pur şi simplu au mers la un magazin pentru a cumpăra alimente".

Atacul a avut loc pe autostrada Mykolaiv şi a rănit alte două persoane, potrivit unui mesaj publicat pe Telegram de Oleksandr Prokudin, şeful administraţiei militare din regiunea Kherson.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO