Business Internaţional

Steve Bannon, mâna dreaptă a lui Donald Trump şi strategul preşedintelui, cercetat penal pentru fraudare la înregistrarea votului

Steve Bannon, mâna dreaptă a lui Donald Trump şi...

Autor: Olimpia Nicolae

14.03.2017, 08:58 135

Stephen Bannon s-a înregistrat să voteze în New York, înainte de alegerile prezidenţiale din New York, după ce presa a vehiculat că el ar fi deja înregistrat să voteze la adresa unei case vacante din Florida, unde locuise cândva fosta sa soţie. Acesta a închiriat anterior casa pentru fosta sa soţie, Diane Clohesy, declarând însă proprietarului că el locuieşte la acea adresă, dar călătoreşte foarte mult.

El a rămas totodată înregistrat la vot în statul Florida, deşi nu şi-ar fi exprimat votul în acel stat, fapt ce ar putea scădea şansele ca el să fie pus sub acuzare.

Prezentarea unor informaţii false pe un formular de înregistrare a votului reprezintă o crimă de gradul al treilea în statul Florida şi este pedepsită cu până la cinci ani de închisoare.

Acesta a fost mai târziu scos de pe listele electorale din Florida, pentru că era înregistrat în două locuri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO