Business Travel

Wizz Air a demarat zborurile spre Londra din Satu Mare

Wizz Air a demarat zborurile spre Londra din Satu Mare

Autor: Mirabela Tiron

04.11.2016, 15:42 3450

Wizz Air, cel mai mare operator aerian low cost din Europa Centrală şi de Est, a operat săptămâna aceasta primul zbor de la Satu Mare, al zecelea şi cel mai nou aeroport al companiei în România. Prima rută a companiei din Satu Mare este Londra Luton, cu o frecvenţă de 2 ori pe săptămână, lunea şi vinerea. 

Biletele pentru zborurile spre Londra pot fi rezervate de la 109 lei.

"Suntem încântaţi să lansăm prima noastră rută din Satu Mare, al 10-lea aeroport Wizz din România care se alătură reţelei de transport cu tarife scăzute, compusă din 129 de rute spre 19 ţări”, a declarat Tamara Vallois, Head of Communications Wizz Air.

Compania va încheia 2016 cu o flotă compusă din 20 de aeronave, inclusiv patru Airbus A321 cu 230 de locuri, toate deservind pieţei din România. Pentru 2016 şi începutul anului viitor Wizz a anunţat deja 35 de rute care leagă România de restul Europei, inclusiv prima rută internă, Bucureşti – Cluj-Napoca. Pe parcursul ultimelor 12 luni, până în 31 octombrie 2016, Wizz Air a transportat peste 5,3 milioane de pasageri din şi spre România. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO