Antreprenori locali

Acţionarii hotelului Caro din nordul Capitalei iau în calcul o nouă investiţie de la zero într-un apart-hotel. „Este foarte greu să stabileşti un termen de livrare având în vedere că durează mult să obţii autorizaţiile de la stat.“

15 mar 2017 Autor: Mirabela Tiron

Octavian Lazăr, şeful complexului Caro Hotels: Iniţial aveam în plan refacerea a 60 de camere cu 800.000 de euro, dar acum am pus pe listă 84 de camere, investiţia depăşind un milion de euro

Octavian Lazăr, proprietarul complexului Caro Hotels, de pe strada Barbu Văcărescu din zona de nord a Capitalei, spune că are în plan renovarea integrală a camerelor, iar în acest an începe cu 84 de camere.

„Este foarte importantă refacerea camerelor, care nu sunt acum în acord cu potenţialul locului şi cerinţele clienţilor. Iniţial aveam în plan refacerea a 60 de camere cu 800.000 de euro, dar acum am pus pe listă 84 de camere, investiţia depăşind un milion de euro“, a declarat pentru ZF Octavian Lazăr, şeful complexului hotelier.

Complexul Caro Hotels are o capacitate de cazare de 187 de camere clasificate la trei şi patru stele şi a finalizat anul trecut cu un grad mediu de ocupare de circa 70% şi cu afaceri de peste 4 milioane de euro.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 15.03.2017

 
Cuvinte cheie:
Antreprenori locali
, hotel
, caro
, investitie
, autorizatii
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide