Companii

Antreprenori locali. Elis Pavaje s-a mobilizat pentru a construi Transalpina de Apuseni: Am alocat un număr considerabil de utilaje şi peste 200 de muncitori. Proiectul are o valoare de 113,7 mil. lei şi este împărţit în două loturi

Pe parcursul proiectului, compania s-a lovit şi de o serie de probleme, precum alunecări de teren care necesită stabilizare sau accesul îngreunat cu trailere din cauza reliefului pe diferite porţiuni.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

29.08.2023, 00:07 933

În decembrie 2023 este programată finalizarea lotului 1, cu o lungime de 43,5 km, iar pentru lotul al doilea, cu o lungime de aproximativ 35 km, termenul estimat de finalizare este primăvara anului 2024.

Producătorul de pavele Elis Pavaje, deţinut de familia Goţa, care a de­marat în 2022 în judeţul Alba două proiecte de infrastructură pentru reabilitarea unor dru­muri, avan­sează cu lu­cră­rile la ce­le două tron­soane din Transal­pina de Apuseni.

„Unul dintre proiectele impor­tan­te Elis Pavaje din 2023 este Trans­alpina de Apuseni (adică drumul ju­de­ţean DJ1071 – n. red.), care se întinde pe o lungime de aproximativ 80 de kilometri şi care avansează în prezent într-un ritm alert. Transal­pina de Apuseni face legătura între autostrada Sebeş-Turda şi DN 74, urmând a asigura conexiunea dintre lo­ca­lităţi şi crearea u­nor noi opor­tunităţi pentru dezvoltarea e­conomică şi turis­tică a re­giunii. Pen­tru opti­mi­za­rea logis­ticii lu­cră­ri­lor, Elis Pa­vaje a con­struit la kilo­me­­trul 30 o staţie de be­toa­ne“, spun re­pre­zentanţii com­paniei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO