Companii

Antreprenori locali. Farmacia Tei şi Bebe Tei vor sări pragul de 2 mld. lei cifră de afaceri în acest an: „În T1 avem creştere cu 22%“

Antreprenori locali. Farmacia Tei şi Bebe Tei vor sări...

Autor: Mirabela Tiron

16.04.2024, 15:30 117

♦ Pe volume înregistrează scăderi cuprinse între 4% şi 8% în funcţie de categoria de produse.

Farmacia Tei şi Bebe Tei, unul din cele mai dinamice businessuri de pe piaţa locală, va sări anul acesta pragul de 2 mld. lei cifră de afaceri în total, potrivit oficialilor companiei, care au bugetat o creştere cu 20% faţă de anul trecut.

„În primul trimestru din acest an Farmacia Tei a avut o creştere cu 21% în afaceri iar Bebe Tei cu 22% în condiţiile în care faţă de perioada similară a anului trecut am adăugat magazinele din Piteşti şi Popeşti“, a declarat pentru ZF antreprenoarea Roxana Maftei, fondatoarea lanţului de farmacii.

Anul trecut, cele două business-uri au finalizat cu afaceri totale de 1,82 miliarde. Farmacia Tei a avut 1,1 miliarde lei afaceri iar Bebe Tei a avut o cifră de afaceri de 728 mili­oane de lei. Lanţul a ajuns anul trecut la 9 magazine Farmacia Tei şi 8 ma­ga­zine Bebe Tei iar pentru acest an sunt planificate noi deschideri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO