Companii

Austriecii de la SW Umwelttechnik au investit 15 mil. euro pentru extinderea producţiei la fabrica de prefabricate din beton pe care o au în judeţul Iaşi

Compania are trei fabrici în România, având prezenţă în nord-est (Cristeşti), în vest (Timişoara) şi sud (Giurgiu).

Compania are trei fabrici în România, având prezenţă în nord-est (Cristeşti), în vest (Timişoara) şi sud (Giurgiu).

Autor: Alina-Elena Vasiliu

21.08.2023, 09:00 1012

Concret, unitatea de producţie de la Cristeşti a fost extinsă cu două hale, ceea ce reprezintă o suprafaţă suplimentară de producţie de aproximativ 5.000 de metri pătraţi Noile maşini şi noile instalaţii vor fi utilizate exclusiv pentru elemente structurale prefabricate.

SW Umwelttechnik România, subsidiara locală a companiei austrie­ce cu acelaşi nume care produce prefabricate din beton, s-a extins cu două hale noi de producţie în incinta fabricii pe care o avea deja la Cristeşti, judeţul Iaşi. „Fabrica este situată la aproxima­tiv 90 de kilometri de capi­ta­la jude­ţului Iaşi şi permite acoperirea optimă a clienţilor din regiune. Odată cu extinderea capacităţii de producţie, SW Umwelttechnik confirmă poten­ţia­lul de creştere din România“, se arată într-un anunţ pu­blicat în luna iulie pe site-ul companiei.

Concret, unitatea de producţie de la Cris­teşti a fost extinsă cu două hale, ceea ce reprezintă o suprafaţă su­pli­mentară de producţie de aproxi­mativ 5.000 de metri pătraţi. Noile maşini şi noile instalaţii vor fi utilizate exclusiv pentru elemente structurale prefabri­cate, se arată pe site-ul companiei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO