Companii

Aveţi o întrebare legată de ZF Top 1.000 Cele mai mari companii din România? În varianta interactivă răspunsul este la un click distanţă

Varianta interactivă permite utilizatorului să îşi extragă şi selecteze informaţiile care îi sunt lui valoroase.

Varianta interactivă permite utilizatorului să îşi extragă şi selecteze informaţiile care îi sunt lui valoroase.

Autor: Dana Ciriperu

16.04.2024, 17:30 69

Top 1.000 cele mai mari companii din România este pentru al doilea an la rând în varianta interactivă printr-o colaborare dintre Ziarul Financiar şi plat­forma Bridge-to-Information, dez­voltată de Liviu Sav şi Melinda Morariu.

Varianta interactivă a Top 1.000 com­panii poate fi accesată exclusiv de abonaţii platformei ZF Corporate Top 1.000 este în primul rând un instrument care poate fi citit de fiecare dintre noi în „cheia“ de care are nevoie pentru a descifra mai bine businessul, pentru a semna parteneriate, pentru a căuta clienţi, soluţii sau doar modele de bună conduită în business, modele de extindere în afara graniţelor sau de concetrare pe piaţa şi resursele interne.

Varianta interactivă permite utilizatorului să îşi extragă şi selecteze informaţiile care îi sunt lui valoroase.

De la simpla întrebare „Este compania mea în top 1.000?“, al cărei răspuns se află acum la un click distanţă până la rolul regiunilor în business, ce judeţe sunt cele mai puternice sau ce industrii domină în anumite zone.

Ce aduce în plus varianta interactivă?

Harta de business a României văzută din perspectiva primelor 1.000 de companii, firme care gene­rează 45% din cifra de afaceri totală şi 25% din profit cu 960.000 de angajaţi.

„Varianta interactivă a Topului 1.000 cele mai mari companii din România este gândită ca o ustensilă complementară a topului scos în varianta tipărită.“

„În plus, faţă de varianta tipărită, aduce big picture şi partea de detaliu în acelaşi loc. Există o simplificare în partea de căutare a datelor. De asemenea, partea de capacitate sporită, sinteza şi analiza şi partea de putere de comprimare a datelor“, spune Liviu Sav, co-fondator, Bridge to Information.

Raportul are 6 pagini, iar navigaţia între ele se face cu ajutorul meniului din partea de sus a fiecărei pagini. Topul băncilor, topul asigurătorilor, topul pe industrii şi topul 1000 le regăsiţi în variante extinse în platforma interactivă.

Odată ajunşi în pagina TOP 1000 găsim topul într-o formă similară cu varianta print.

Aveţi o întrebare legată de Top 1.000? În varianta interactivă răspunsul este la un click distanţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO