Companii

Avison Young îl numeşte pe Adrian Crizbăşianu, fost executiv în DB Schenker şi VGP, în rolul de Head of Industrial & Logistics Agency

Avison Young îl numeşte pe Adrian Crizbăşianu, fost...

Autor: Bogdan Alecu

15.03.2024, 19:44 144

Adrian Crizbăşianu are o experienţă de peste 25 de ani în logistică şi real estate, timp în care a ocupat poziţii de top în managementul DB Schenker şi VGP România.

“Intrăm într-o etapă de maturizare a pieţei imobiliare de logistică şi industrial. Este un moment prielnic să consolidăm capabilităţile Avison Young, aducând alături un executiv cu experienţă relevantă pentru direcţia în care se dezvoltă piaţa. Exigenţele clienţilor cresc, proiectele devin tot mai complexe şi Adrian este unul din puţinii profesionişti care, datorită background-ului, poate să îmbine, în beneficiul partenerilor AY, atât o expertiză amplă în sectorul imobiliar, cât şi o înţelegere profundă a nevoilor operaţionale specifice ale clienţilor din sectorul logistic şi industrial”, spune David Canta, Principal, România & Cehia - Avison Young.

Adrian Crizbăşianu a lucrat peste 15 ani în cadrul operatorului de servicii de transport şi logistică DB Schenker, ocupând diferite roluri de management, ultimii 7 ani în poziţia de COO (director operaţional) şi membru al consiliului director. În 2020 a preluat conducerea dezvoltatorului de spaţii logistice şi industriale VGP în România, coordonând pentru doi ani echipa locală, cu focus pe expansiunea companiei la nivel naţional, prin iniţierea construcţiilor în noile parcuri din Bucureşti, Braşov şi Arad.

“Domeniul dezvoltărilor logistice şi industriale continuă trendul de creştere, iar convergenţa cu practicile din pieţele mature, repoziţionările strategice post-Covid, îmbunătăţirea infrastructurii, precum şi aderarea la Schengen vor aduce oportunităţi noi de investiţii pentru România şi vor crea noi destinaţii de dezvoltare. Pentru a valorifica din plin aceste oportunităţi, ne propunem să fim un partener pe care clienţii noştri să se bazeze, nu doar din perspectiva consultativă, ci mai ales atunci cand vine vorba de implementare şi execuţie a proiectelor”, a spus Adrian Crizbăşianu, Head of Industrial & Logistics - Avison Young.

În ultimii doi ani, Adrian Crizbăşianu a coordonat, în Praga, pentru DB Schenker dezvoltarea şi implementarea unui centru de distribuţie complex, complet automatizat, scalabil, dotat cu sisteme robotice G-T-P (goods to person) şi un sistem extins de conveioare, în suprafaţă de 50.000 mp. Acesta este, în prezent, operaţional şi funcţionează ca hub principal de distribuţie în Germania şi CEE pentru un lider global din segmentul de „consumer electronics”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO