Companii

Belgienii de la Mega Image şi-au extins reţeaua naţională la 335 de unităţi

Belgienii de la Mega Image şi-au extins reţeaua...

Autor: Raluca Ghinea

27.08.2014, 12:15 333

Shop&Go Câmpia Libertăţii 37A are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 97 metri pătraţi, Shop&Go Bucureşti Ploieşti 7A se întinde pe circa 83 metri pătraţi, iar Shop&Go Constructorilor 26 are o suprafaţă de 90 metri pătraţi.

La începutul lunii, Mega Image a anunţat că a ajuns la un acord pentru a prelua 20 din cele 22 de magazine operate de reţeaua Angst, după ce compania locală s-a retas dintr-o colaborare cu Carrefour, tranzacţie ce urmează a fi aprobată de Consiliul Concurenţei.

Mega Image estimează venituri anuale de 21 milioane de euro pentru cele 20 de magazine preluate.

Cumpărăturile la Mega Image vor putea fi făcute şi online, după ce compania a dezvoltat în parteneriat cu eMAG o platformă web disponibilă la nivel naţional, prin care clienţii celor doi retaileri pot comanda peste 7.500 de produse specifice unui supermarket.

În prima etapă, magazinul online va funcţiona în versiunea beta, urmând ca oferta de produse, cât şi platforma şi serviciile să fie ajustate şi optimizate, au anunţat marţi cei doi retaileri.

Livrarea la domiciliu se va face în maximum 24 de ore oriunde în ţară, iar clienţii pot alege ziua şi intervalul orar pentru livrarea produselor. Ridicarea de la punctele Mega Image selectate se va face în intervalul de funcţionare a fiecărui magazin Mega Image. Printre punctele dedicate de livrare se numără Mega Drive, situat în Prelungirea Ghencea, sector 6 Bucureşti, dar şi alte 39 de magazine Mega Image selectate, din Bucureşti şi Ilfov.

Plata comenzii se poate face online (cu cardul) sau ramburs. În cazul ridicării comenzii din magazinele Mega Image selectate, singura modalitate de plată acceptată este online.

La mijlocul lunii iulie, Mega Image a introdus serviciul de livrări la domiciliu pentru produsele congelate din magazinul său specializat AB Cool Food, care pot fi comandate telefonic sau online pe site-ul magazinului de către toţi consumatorii din Bucureşti şi judeţul Ilfov.

Fondat în 1995, Mega Image, parte a grupului belgian Delhaize, este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România şi cuprinde 335 de magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Piteşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image (174), Shop&Go (159), AB COOL FOOD (1) şi Mega Drive (1).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO