Companii

Bilstein isi va tripla productia la Compa

24.10.2006, 18:04 42

ThyssenKrupp Bilstein Compa, divizia din Romania a unuia dintre cei mai importanti producatori de amortizoare din lume, a decis sa inceapa vanzarea en-detail a produselor pe piata romaneasca in mod direct, in paralel cu vanzarea prin distribuitori.
ThyssenKruppBilstein Compa a deschis ieri primul magazin propriu, in incinta fabricii din Sibiu, si intentioneaza sa isi tripleze capacitatea de productie a pieselor de schimb, in urmatorii cinci ani.
Compania din Sibiu intentioneaza sa isi extinda capacitatea de productie pentru piesele de schimb. In urma cererii in crestere, productia de amortizoare Bilstein a evoluat de la 750.000 bucati in anul 2005 la 1,1 milioane bucati pentru anul 2006.
Potrivit lui oficialilor, aceasta tendinta pozitiva va fi fructificata de ThyssenKrupp Bilstein Compa prin marirea capacitatii de productie pana la 1,5 milioane bucati in anul 2007 prin investitii de circa jumatate de milion de euro, in urmatorii 5 ani productia urmand sa creasca pana la 3 milioane de bucati.
"Este posibil sa mai angajam noi oameni, ca urmare a acestei investitii. Oricum, venim dupa o campanie de angajari recenta, in urma careia am marit echipa cu 50 de persoane", precizeaza Corneliu Preda, directorul de marketing al ThyssenKrupp Bilstein Compa.
"Multi probabil nu stiu faptul ca renumitele amortizoare Bilstein care se comercializeaza in toata lumea se produc in proportie de peste 70 la suta in fabrica de la Sibiu, adauga managerul general ThyssenKrupp Bilstein Compa, care precizeaza ca tinta pentru anul viitor a companiei este producerea a 3,2 milioane de amortizoare, in care intra doua categorii de produse: piese de schimb si amortizoare furnizate direct producatorilor de masini.
Fabrica de la Sibiu furnizeaza amortizoare de prim montaj la DaimlerChrysler pentru modelele Mercedes A-Classe si pentru Smart.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO