Companii

Blue Air intră cu zboruri regulate pe piaţa aeriană din Italia

Blue Air intră cu zboruri regulate pe piaţa aeriană...

Autor: Mirabela Tiron

06.10.2014, 00:00 286
Transportatorul aerian low-cost Blue Air, care şi-a schimbat acţionarii în primăvara anului trecut, pariază pe piaţa italiană, unde va introduce zboruri regulate între oraşele Torino şi Catania (Sicilia) de pe 26 octombrie.
 
„Frecvenţa de operarea va fi de şase curse săptămânal. Zborurile urmează să fie încărcate în sistem“, potrivit oficialilor companiei aeriene. Aceste curse vor fi efectuate cu o aeronavă de tip Boeing 737. Torino, situat în nord-vestul Italiei, este un important oraş industrial, cu o populaţie de 2,6 milioane de locuitori (inclusiv cei din zona metropolitană), în timp ce Catania este al doilea cel mai mare oraş din Sicilia.
 
Şi Bucureştiul este conec­tat prin zboruri directe de Torino, după ce din 30 sep­tembrie au fost reintroduse aceste curse (ce vor fi efec­tua­te de două ori pe săptămână). Aceste zboruri spre oraşul italian erau operate doar din Bacău. Compania aeriană Blue Air are spre Italia, una din cele mai importante pieţe, alături de Spania, mai multe zboruri. Din Bucureşti pleacă avioane către Bologna, Catania, Mi­la­no, Napoli şi Roma, respectiv din Bacău spre Bologna, Mila­no, Roma şi Torino.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO