Companii

Bucureştiul are un nou spital de stomatologie, o investiţie totală de 12 milioane de euro. Construcţia e gata de anul trecut, „operaţionalizarea“ mai durează. Banii provin din bugetul sectorului 4 şi de la Compania Naţională de Investiţii

Noul spital de stomatologie se află în curs de operaţionalizare, iar de acest demers se ocupă Spitalul Universitar de Urgenţă din Capitală, care va avea în administrare noua unitate.

Noul spital de stomatologie se află în curs de operaţionalizare, iar de acest demers se ocupă Spitalul Universitar de Urgenţă din Capitală, care va avea în administrare noua unitate.

Autor: Mirabela Tiron

03.02.2024, 13:30 34489

♦ Noul spital are 64 de cabinete stomatologice, iar investiţia în dotări s-a ridicat la 20 mil. lei Spitalul de stomatologie va fi administrat de Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB).

Bucureştiul are un nou spital de stomatologie pe Şoseaua Olteni­ţei, o unitate ce va pune la dispoziţia pacienţilor 64 de cabinete, în urma unei investiţii totale de 60 de mil. lei (12 mil euro), potrivit oficialilor Primăriei sectorului 4.

„Construcţia a fost finalizată anul trecut. Investiţia totală s-a ridi­cat la 60 mil. lei, din care 40 mil. lei este valoarea construcţiei, iar 20 mil. lei investiţia în dotări. Finanţarea a fost asigurată din bugetul local şi cu fonduri de la Compania Naţională de Investiţii“, a transmis pentru ZF Violeta Boerescu, purtătorul de cuvânt al Primăriei sectorului 4, care s-a ocupat de acest proiect.

Noul spital de stomatologie se află în curs de operaţionalizare, iar de acest demers se ocupă Spitalul Uni­ver­sitar de Urgenţă din Capitală, ce va avea în administrare noua unitate. Spitalul de stomatologie se va deschi­de anul aces­ta, de îndată ce vor fi ob­ţi­nute toate avizele şi autoriza­ţii­le, a spus pentru ZF medicul Cătălin Cîrstoiu, mana­ge­rul Spitalului Uni­versitar de Urgenţă din Capitală (SUUB)

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO