Companii

Carrefour schimbă şeful magazinelor din România

Autor: Dana Ciriperu

12.04.2011, 23:30 194

Carrefour România, cea mai mare reţea de hipermarketuri de pepiaţa locală, cu afaceri de peste un miliard de euro în 2010, areun nou şef, François-Melchior De Polignac, în vârstă de 38 de ani.El lucrează în Carrefour din 2000.

Din mai 2009 a fost responsabil de unul dintre principaleleprograme de transformare a grupului, potrivit informaţiilorCarrefour. Patrice Lespagnol, de origine franceză, care a condusoperaţiunile locale din 2008 va prelua conducerea Carrefour Grecia.Lespagnol, 52 de ani, a coordonat lansarea supermarketurilor pepiaţă şi expansiunea fostei reţele Artima (preluate de laEnterprise Investors în 2007).

Înainte de a veni în România, Lespagnol a ocupat funcţia dedirector executiv al reţelei de hipermarketuri Carrefour din Spaniatimp de trei ani, după alţi trei ani în care s-a aflat laconducerea departamentului comercial al retailerului francez peaceeaşi piaţă. El s-a alăturat grupului Carrefour în anul 1980, înFranţa.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO