Companii

Chairry Design & Furniture, companie de amenajări interioare, a ajuns în 2021 la o cifră de afaceri de 1,1 milioane de euro, pe fondul unei pieţe efervescente post-pandemie, şi vrea 3 milioane euro în 2022

Chairry Design & Furniture, companie de amenajări...

Autor: Roxana Rosu

30.03.2022, 09:35 171

Chairry Design & Furniture, companie de amenajări interioare, a ajuns în 2021 la o cifră de afaceri de 1,1 milioane de euro, pe fondul unei pieţe efervescente pe segmentul de mobilier şi amenajări interioare din România, în special în domeniul HORECA, care înregistrează o revenire rapidă în context post-pandemic.

Pentru anul 2022, Chairry Design & Furniture îşi propune atingerea unei cifre de afaceri de 3 milioane de euro, prin extinderea activităţilor pe segmentul interioarelor de birouri, domeniului educaţional (şcoli publice şi private), cât şi pe domeniul medical (clinici şi spitale).

“În 2021, atât hotelurile cât şi restaurantele au investit în proiecte de re-design si reamenajare, pentru a fi competitive în perspectiva redeschiderii de după lunga perioadă pandemică. În acelaşi timp, s-au inaugurat numeroase restarurante noi, multe cu concepte inovative, cât şi hoteluri – atât aparţinând unor lanţuri internaţionale cât şi hoteluri deţinute de proprietari locali”, declară Raluca Dorobanţu, Managing Partner Chairry.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO