Companii

Citiţi în această săptămână în revista Business Magazin

galerie foto

galerie foto

10.03.2015, 00:04 142

Outsourcing sau creaţie de soft?

 

+ Povestea carierei lui Vladimir Sterescu, care la începutul anilor 2000 pornea un proiect antreprenorial, iar în 2015 a ajuns unul dintre cei mai importanţi angajatori din România. Sterescu a vândut easyCall americanilor de la CGS, iar acum pledează pentru industria de outsourcing, care oferă 60.000 de locuri de muncă, dar şi pentru ieşirea României din zona low-cost.

+ Revenirea lui Teodor Blidăruş în zona de dezvoltare. Antreprenorul a lansat Softintelligence în 2006, ca o firmă de dezvoltare software, însă după câţiva ani a devenit intermediar pentru companii internaţionale, precum Oracle, Microsoft sau SAP. De doi ani, Softintelligence a renunţat la intermediere şi s-a întors cu o strategie nouă în creaţia de soft proprie.

+ Oamenii de afaceri de succes a căror poveste antreprenorială a început cu un eşec reprezintă o sursă de inspiraţie, arată infografia săptămânii din Business Magazin.

+ După patru ani la conducerea operaţiunilor din România ale grupului israelian AFI Europe, David Hay pregăteşte simultan livrarea ultimelor două clădiri ale AFI Park, startul unui nou proiect de birouri, creşterea suprafeţei centrului comercial din Cotroceni, dar şi debutul companiei pe segmentul rezidenţial, cu un cartier în Bucureştii Noi pe terenul fostei fabrici Laromet.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO