Companii

CNADNR prelungeşte cu două săptămâni termenul de depunere a ofertelor pentru autostrăzi

Autor: Andreea Neferu

11.02.2011, 16:35 33

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale dinRomânia (CNADNR) a amânat cu încă două săptămâni, până la 28februarie, termenul de depunere a ofertelor pentru cele patrutronsoane de autostrăzi din Coridorul IV paneuropean pe care le-ascos la licitaţie la finalul anului trecut.

Instituţia a luat această decizie în condiţiile în care potenţialiiofertanţi au cerut o serie de clarificări privind documentaţia deatribuire. Deschiderea ofertelor va avea loc pe 1 martie pentrutronsoanele Nădlac-Arad şi Timişoara-Lugoj şi pe 2 martie pentruLugoj-Deva (lotul 1) şi Orăştie-Sibiu.

CNADNR a intrat pe ultima sută de metri a anului trecut într-unadevărat sprint al licitaţiilor pentru construcţii deautostrăzi.

Astfel, în mai puţin de o săptămână din luna decembrie, au fostscoşi la licitaţie 183 de kilometri din Coridorul IV paneuropean,al căror cost total a fost estimat la aproape 1,4 mld. euro, iardin această sumă, 85% este finanţată prin bani europeni, restulfiind contribuţie de la bugetul statului.


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO