Companii

Cofetăriile Ana Pan, plus 20% la nouă luni. „Vânzările continuă să crească“

Cofetăriile Ana Pan, plus 20% la nouă luni....

Autor: Mirabela Tiron

17.10.2017, 00:07 600

Lanţul de cofetării ANA Pan, dezvoltat de familia Copos, a finalizat primele nouă luni din acest an cu afaceri mai mari cu aproape 20% faţă de perioada similară a anului trecut, menţinând ritmul de creştere cu două cifre înregistrat în prima jumătate a anului.

„Vânzările au continuat să crească, prăjiturile tra­diţionale sunt cele mai solicitate. Partea de cofetărie aduce peste 50% din vânzări. A început să crească şi seg­mentul de fresh food, a ajuns la o contribuţie de 5%“, a declarat pentru ZF Cătălin Metehău, directorul general al companiei.

Lanţul a finalizat amenajarea magazinului ce urmează să se deschidă în centrul Militari Shopping Center în urma unei investiţii de 100.000 de euro.

Anul trecut, ANA Pan a ajuns la o cifră de afaceri de 21,8 milioane de lei şi un profit net de 2 milioane de lei, faţă de 17,4 milioane de lei (4 mil. euro) şi la un profit net de 43.000 de lei, arată site-ul mfinante.ro. Lanţul avea 202 angajaţi anul trecut, arată aceeaşi sursă.

Afacerea ANA Pan s-a redresat după ce conducerea companiei a fost preluată în 2013 de Alexandra Copos de Prada (fiica Cristinei Copos şi a lui George Copos).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO