Companii

Comenzile la export au crescut businessul Secuiana cu 11%

Comenzile la export au crescut businessul Secuiana cu 11%

Autor: Laurentiu Cotu

22.10.2013, 00:05 71
Producătorul de confecţii Secuiana din Târgu-Secuiesc a realizat în primele nouă luni o cifră de afaceri de peste 20,7 milioane de lei (circa 4,7 milioane de euro), în creştere cu 11% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.
 
Afacerile au fost susţinute în această perioadă de creşterea cu 24% a comenzilor la export, dar şi de piaţa locală, unde s-a înregistrat o creştere de 3% în magazinele proprii, şi de 6% la vânzările către clienţii interni.
 
Compania estimează că va încheia anul cu un avans de 8-9% al afacerilor, de la nivelul de 24,7 milioane de lei (5,6 milioane de euro) realizat anul trecut.
 
„Motorul creşterii a fost exportul, unde s-a înregistrat o creştere valorică de 24%. Pe de altă parte, stabilitatea şi uşoara creştere înregistrată pe piaţa internă se datorează în special evoluţiei bune a vânzărilor pe segmentul de pantaloni. Începând cu această toamnă am introdus şi linia slim, atât pentru tineret, cât şi pentru adulţi“, a declarat pentru ZF Transilvania Dobra Laszlo, directorul general al Secuiana.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO