Companii

Compania care a ridicat mall-ul AFI construieşte baza militară americană de la Deveselu pentru 50 mil. euro

Compania care a ridicat mall-ul AFI construieşte baza...

Autor: Andreea Neferu

15.07.2013, 19:21 2453

Compania de construcţii Danya Cebus Rom, parte a grupului israelian Africa Israel Investments, va realiza lucrările de construcţii civile şi infrastructură pentru prima etapă a bazei militare americane de la Deveselu. Compania a câştigat alături de compania americană Kellogg Brown & Root Services un contract total de circa 134,2 milioane de dolari (103 milioane de euro), iar partea care va reveni Danya Cebus Rom se ridică la circa 66 de milioane de dolari (51 milioane de euro).”În acest proiect cooperarea între companii va fi posibilă atunci când Danya va efectua lucrări civile de construcţii şi Kellogg Brown & Root Services va efectua lucrări de înaltă securitate”, a spus Shlomo Mintzer, CEO al Danya Cebus Rom.

Compania a fost implicată de-a lungul timpului într-o serie de proiecte de construcţii de centre comerciale, printre care mallul Cotroceni Park din Bucureşti şi Galleria Arad.

Danya Cebus Rom a avut anul trecut o cifră de afaceri de 67,4 milioane de lei (15,1 milioane de euro) şi un profit net de 14,6 milioane de lei (3,3 milioane de euro), potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe.

Utilizarea interceptorilor la baza Deveselu pentru faza a II-a a scutului antirachetă al SUA din Europa trebuie să devină operaţională în 2015.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO