Companii

Conferinţa ZF Health & Pharma Summit 2020. Dragoş Damian, CEO al Terapia Cluj: Ar trebui să creăm în România o industrie farmaceutică puternică, să deservească toată Europa

Dragoş Damian, CEO al Terapia Cluj: În lunile de pandemie a trebuit să găsim metode să ne adaptăm.

Dragoş Damian, CEO al Terapia Cluj: În lunile de pandemie a trebuit să găsim metode să ne adaptăm.

Autor: Georgiana Mihalache, Cristina Bellu

26.09.2020, 12:22 227

♦ Terapia Cluj este cel mai mare producător local de medicamente, cu afaceri de 736 mil. lei în 2019 ♦ De la debutul pandemiei, compania a lucrat la formule de dezinfectanţi pentru a răspunde cererii din piaţă.

Lecţia pe care autorităţile trebuie să o înveţe din pandemia de Covid-19 este impor­tan­ţa industriei producătoare de me­di­ca­mente şi rolul fabricilor locale în lupta cu o criză sanitară. Următorul pas este investiţia în producătorii locali, care au potenţialul de a livra medicamente la nivel european, susţine Dragoş Damian, CEO al Terapia Cluj, cel mai mare producător local de medicamente.

El a fost  prezent la videoconferinţa Health & Pharma Summit, eveniment organizat de Ziarul Financiar, ajuns la a noua ediţie, care a dezbătut importanţa industriei de medicamente şi soluţiile pentru a creşte producţia locală.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO