Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Octavian Radu a preluat PostMaster

21 nov 2016 Autor: Mirabela Tiron

Consiliul Concurenţei analizează tran­zacţia prin care omul de afaceri Octavian Radu a preluat com­pa­nia de curierat Post­Mas­ter, de­ţinută de Poşta aus­triacă.

„Autoritatea de con­curenţă anali­zează ope­raţiunea de con­centrare eco­nomică din punctul de ve­dere al com­pa­ti­bi­lităţii acesteia cu un me­diu con­cu­ren­ţial nor­mal, respectiv al posibilelor efecte anticon­cu­ren­ţiale, în con­for­mi­tate cu re­gu­lamentul pri­vind auto­rizarea con­cen­trărilor eco­no­mice“, potrivit unui co­mu­nicat al Consi­liului.

Consiliul anali­zează tranzacţiile în urma că­rora rezultă companii cu o cifră de afaceri cumulată de 10 mil.  euro şi când cel puţin două dintre com­panii au rea­lizat pe teritoriul Ro­mâniei, fiecare în parte, o cifră de afaceri mai mare decât echi­valentul în lei a 4 milioane de euro.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 21.11.2016

 
Cuvinte cheie:
consiliul concurentei
, octavian radu
, preluare
, tranzactie
, curierat
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide