Companii

Deloitte pune la conducerea biroului din Cluj un director pe audit

Deloitte pune la conducerea biroului din Cluj un director pe audit

Autor: Mihaela Claudia Medrega

24.01.2011, 23:48 43

Conducerea biroului regional din Cluj-Napoca al companiei deconsultanţă Deloitte va fi preluată de la 1 februarie de AdrianaLobdă (foto), care până acum a fost director de audit şi asigurărila Deloitte în Bucureşti. Lobdă, cu o experienţă de peste 14 ani îndomeniul auditului financiar, urmează să coordoneze activitateafirmei de consultanţă în Transilvania.

De-a lungul timpului, Lobdă a coordonat mandate pentru companiiproducătoare sau de distribuţie din sectoare precum producţiaindustrială, bunuri de consum sau din sectorul public. A absolvitFacultatea de Relaţii Economice Internaţionale din cadrul ASE, ACCAşi un program de Executive MBA şi este membru al CamereiAuditorilor Financiari din România. Inaugurat în mai 2008, biroulDeloitte din Cluj-Napoca are în acest moment o echipă de 13persoane care furnizează servicii de audit mai multor companiiprivate şi instituţii publice din regiune. Cea mai mare parte aclienţilor din Transilvania îşi desfăşoară activitatea înproducţie, retail şi în industria serviciilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO