Companii

Din ce mai fac bani clinicile private : Regina Maria din dureri de spate. Programările sunt până în decembrie - VIDEO

Autor: Ioana David

31.10.2011, 17:55 1772

Operatorul de servicii medicale private, Regina Maria, controlat de fondul de investiţii Advent Internaţional, a investit 75.000 de euro în aparatură destinată afecţiunilor coloanei vertebrale, din care are încasari lunare de minimum 4.600 de euro, potrivit calculelor ZF.

Aparatură, numită sistemul David, a fost plasată în clinica pe care Regina Maria o operează în cadrul mall-ului Sun Plaza. Pentru acest tratament se lucrează după un program de zece ore iar programările sunt făcute până în decembrie.

Clinica din Sun Plaza a fost deschisă în vara acestui an, însă compania a mai investit şi într-o unitate în zona Lujerului, în zona Floreasca, dar şi într-un spital de obstetrică- ginecologie la Braşov, care face parte dintr-un campus medical dezvoltat în parteneriat cu Teo Health, un furnizor local.

Recent, Regina Maria a cumpărat "un pachet mare" de acţiuni la clinica Promed din Bucureşti şi a intrat pe segmentul de fertilizare in vitro şi medicină materno-fetală.

Compania a fost fondată de medicul cardiolog Wargha Enayati care mai păstrează un pachet de 20% din acţiuni.

Ziarul Financiar a mers în mai multe spitale de stat dar şi private pentru a afla situaţia financiară, investiţiile pe care le-au derulat sau pe care intenţionează să le facă, numărul de anagajaţi şi ce investigaţii oferă. Campania ZF are loc într-o perioadă activă pentru jucătorii din mediul privat care investesc sume record în extindere iar statul pare că a pierdut startul.

Imagine: Cătălin Sanda

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO