Companii

Dragoş Petrescu, City Grill: Investim 10 mil. euro în trei hoteluri de tip butic

Dragoş Petrescu, City Grill: Investim 10 mil. euro în...

Autor: Cristina Roşca

21.07.2023, 00:07 1978

Proiectele se află în varii stadii de dezvoltare, unul urmând a fi gata în august 2023.

Grupul City Grill, care operează circa 20 de restaurante, are în derulare trei proiecte hoteliere de mici dimensiuni, investiţia totală în acestea fiind de 10 mil. euro.

„Avem trei hoteluri de tip butic în derulare, în diverse faze de finalizare. E vorba de proiecte relativ mici, cu aproximativ 20 de camere fiecare, investiţia totală urmând a se ridica la 10 milioane de euro“, spune Petrescu. Suma va fi împărţită pe mai mulţi ani, mai exact până când toate hotelurile vor fi finalizate.

Anul trecut, compania controlată de antreprenorul Dragoş Petrescu a inaugurat primul hotel din grup, acesta fiind amplasat lângă restaurantul Hanul Berarilor din centrul Capitalei. Următorul va fi în Corbeanca, iar al treilea din portofoliul City Grill va fi în Bucureşti, în centrul istoric. Despre cel de-al patrulea, Petrescu spune că „în august vom finaliza actele şi atunci vom putea oferi mai multe detalii“.

City Grill şi-a bugetat pentru acest an şi (re)deschiderea restau­rantului istoric Cerbul Carpatin din Braşov, fiind pentru prima dată când grupul City Grill iese în afara Bucureştiului.

Astfel, acest brand se adaugă celorlalte istorice din portofoliul companiei.

La nivel de întreg grupul, Petrescu spune că a bugetat încasări de 270 mil. lei în 2023, ceea ce înseamnă un avans de 15%.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO