Companii

DTZ Echinox: Furnizorul de servicii logistice CHEP se mută în Floreasca Tower

DTZ Echinox: Furnizorul de servicii logistice CHEP se...

Autor: Cristina Bellu

30.05.2016, 11:26 504

Furnizorul de servicii logistice CHEP România, care activează pe piaţa locală din 2012, a decis să îşi mute sediul în zona Barbu Văcărescu - Floreasca pentru a obţine mai multă eficienţă în activitatea din sediul central şi pentru îmbunătăţirea calităţii mediului de lucru.  

„Decizia de relocare a venit din nevoia unui spaţiu de lucru mai generos, mai flexibil, localizat cât  mai accesibil. Am luat în calcul şi dimensiunea echipei din următorii 3-5 ani, astfel încât, noul spaţiu să ne ofere posibilităţi de expansiune.”, precizează Gabriel Andronescu, country manager CHEP Romania

Noul sediu permite optimizarea rutelor şi a timpului alocat transportului, având în vedere proximitatea faţă de principalul depozit din Ploieşti şi faţă de sediile a numeroase companii-client.

DTZ Echinox a intermediat tranzacţia de închiriere a spaţiului cu o suprafaţă de aproape 400 de metri pătraţi din clădirea deţinută de grupul austriac Uniqa Real Estate, proiect care a ajuns în prezent la un grad de ocupare de 95%, după ce în urmă cu doi ani imobilul a trecut printr-un amplu proces de renovare.

”Barbu Văcărescu – Floreasca s-a dovedit a fi zona care îndeplinea cel mai bine criteriile urmărite de CHEP, iar Floreasca Tower este una dintre puţinele clădiri din zonă cu o structură care poate acomoda eficient suprafeţe mai mici de 500 de metri pătraţi. Un alt aspect important în alegerea acestui spaţiu a fost legat de costul de închiriere, raportat la beneficiile oferite de clădire şi, bineînţeles, de zonă, prin proximitatea staţiei de metrou Aurel Vlaicu”, spune Otilia Rusu, broker, office agency, DTZ Echinox.

Anul trecut, departamentul Office al DTZ Echinox a intermediat tranzacţii cu spaţii de birouri din Bucureşti şi din ţară cu o suprafaţă de aproape 20.000 de metri pătraţi, iar în primul trimestru al acestui an suprafaţa cumulata a tranzacţiilor intermediate s-a ridicat la 9.000 de metri pătraţi.

CHEP România este subsidiara liderului mondial în servicii de reutilizare prin închiriere a paleţilor şi containerelor şi parte a grupului Brambles.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO