Din insolvenţă, Vulcan Bucureşti a construit un utilaj de extracţie a petrolului, destinat Golfului Persic

30 iul 2015 Autor: Carol Dan

Compania Vulcan din Bucureşti, aflată în insolvenţă, controlată de omul de afaceri Ovidiu Tender, a investit 350.000 euro în proiectarea şi construcţia unui utilaj de extracţie a ţiţeiului.
 
„Noul utilaj petrolier a fost fabricat 100% în România, folosind tehnologia şi forţa de muncă existente în Vulcan. Unele semifabricate, piese mari turnate şi forjate, au fost furnizate de parteneri tradiţionali“, spune Remus Vulpescu, director general al companiei. Sonda, botezată Elefantul arab, este adaptată pentru zona Golfului Persic şi poate asigura o producţie maximă de peste 1.000 barili de petrol pe zi în condiţiile de acolo.
 
Potrivit lui Vulpescu, noua sondă inaugurează o nouă clasă de produse.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 30.07.2015

 
Cuvinte cheie:
vulcan
, bucuresti
, insolventa
, petrol
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide