Italienii de la Enel introduc furnizarea de gaze naturale pentru clienţii rezidenţiali din România

21 apr 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Grupul italian de utilităţi Enel intră pe piaţa de furnizare de gaze naturale către clienţii rezidenţiali.

“Obiectivul nostru este să simplificăm viaţa clienţilor, să le oferim predictibilitate şi o interacţiune îmbunătăţită cu furnizorul de utilităţi, punând la dispoziţia acestora expertiza noastră dovedită şi acelaşi angajament pentru calitate care ne diferenţiază pe piaţa de energie”, spune Michele Grassi, director general Enel Energie şi Enel Energie Muntenia.

Clienţii pot alege un abonament pe o perioadă contractuală de 24 luni şi un termen de plată de 30 de zile.

Oferta de gaz Enel cuprinde şi serviciile Enel Asistenţă Gaz şi Enel Asistenţă Gaz Ă, care oferă clienţilor pachete de asistenţă pentru instalaţia de utilizare a gazelor naturale şi instalaţiile de alimentare cu gaz, printr-o reţea specializată de companii, gestionată prin parteneriatul cu Europ Assistance.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
italieni
, piata
, enel
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide